Оферта No. 12185

80000 EUR ( 156464 BGN )

( 707.96 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Велико Търново, кв.Център

Община Велико Търново Площ:113 кв.м. Чиста жил.площ:113 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12185
ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА!!!

Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага на всички свой настоящи и бъдещи клиенти апартамент за покупка в град Велико Търново.

Жилището се намира в централна градска част от която се открива прекрасна гледка.

Апартамента в двуспален , разпределен е посредством входно антре разпределящо към голямо и просторно дневно помещение с кухненски кът и разкошна тераса, две големи спални всяка от тях със самостоятелен дрешник, основна баня с тоалетна, тоалетна и мокро помещение.

Отоплението и охлаждането е решено с климатици, налични са всички електроуреди за бита.

Имота е напълно готов за свойте нови собственици, обзаведен с много вкус и внимание към детайлите.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio