Оферта No. 12186

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 81.52 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:920 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12186
Интересно предложение в гр. Трявна. Предлагаме за продажба едноетажна къщаs площ 120 кв.м ,построена 2010г. и с равен двор. Разпределението на къщата е голяма дневна с камина, две спални, баня и тоалетна. На двора, който е 920 кв.м, има беседка, барбекю и масивна ограда от камъни. Имотът разполага с хидрофорна система.Имота се продава с цялото налично обзавеждане и оборудване. Ако си търсите такъв имот, имате някакви въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВИДЕО

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio