Оферта No. 12188

128 EUR ( 250 BGN )

( 1.75 EUR / кв.м. )

продава: , гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:73 кв.м. Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12188
Апартамент под наем в много добро състояние, обграден от много зеленина, тишина и спокойствие.

Предлаганият апартамент се намира на 7-ми етаж в кв. Борово с южно изложение.

Жилището съдържа кухня, хол- всекидневна, спалня,баня, тоалетна. Предлага се полуобзаведено, но може и да се обзаведе, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Направен е ремонт, сменена е дограмата, стени и тавани са шпакловани и латексово боядисани, подовите настилки са ламиниран паркет.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio