Оферта No. 12194

28965 EUR ( 56650 BGN )

( 336.80 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:14 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12194
Квартал "Младост" се утвърди като един от най-динамичните и уредени транспортно райони на Габрово в последно време, с добре развити инженерна и социална инфраструктури. Именно там е новото ни предложение за продажба на тристаен апартамент с прекрасното източно изложение на среден етаж. Жилищната сграда е с работеща централна топлофикация. На застроената му площ са на разположение кухня с тераса, дневна с тераса и преход към родителска спалня, детска спалня, баня - тоалетна и коридор. Подовите настилки във всички помещения за обитанаве са от дъбов паркет. Може да се ползва и с леко освежаване. Апартаментът може да се закупи и с наличното обзавеждане и оборудване, като цената му в този случай е 58000 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, ТЕЦ, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio