Оферта No. 12195

26588 EUR ( 52001 BGN )

( 47.48 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:80 кв.м. Земя:560 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12195
Предлагаме за продажба масивна двуетажна къща в с. Зелено Дърво, обл. Габрово. На първия етаж има обособена механа, кухня с пещ и камина. Втория етаж разполага с две спални, баня и тоалетна. Подпокривното пространство е обособено на една допълнителна спалня. Къщата разполага с гараж и две панорамни тераси с дървени капаци. Към имота има прилежащ двор с площ 560 кв.м. и селскостопански постройки и гараж . Местоположението на имота е много атрактивно, в близост до туристически комплекс „Узана“, а чистият въздух и зеленината допринасят за усещането за уют, който създава къщата. Ако си търсите такъв имот, имате някакви въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши въпроси.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio