Оферта No. 12196

53686 EUR ( 104999 BGN )

( 287.09 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:97 кв.м. Ползваема площ:123 кв.м. Земя:187 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12196
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един прекрасен , слънчев самостоятелен първи етаж от къща с отделен вход от двуетажна сграда. Имотът се нахожда в идеална централна част на град Севлиево в тиха и спокойна улица. В близост са всички административни, банкови институции, магазини. Недвижимият имот се състои от : входно антре, коридор, три спални, всекидневна, кухненски бокс, баня с тоалетна с изолационно антре. Към него има прилежащи две избени помещения от 31кв.м. и 9кв.м Имотът е разположен върху 1/2 идеална част от дворно място от 374 кв.м., гараж от 15,00 кв.м. и лятна кухня от 11 кв.м. Имотът е с прекрасно разположение без преходи с разпределителен коридор, навсякъде е с ламиниран паркет ,с подменена високо качествена PVC дограма , с локално отопление , стените са с латекс. Като цяло имотът е в добро състояние има голям потенциал, подходящ е както за младо семейство така и за хора търсещи спокойствието с малкото кокетно дворче.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio