Оферта No. 12201

128 EUR ( 250 BGN )

( 1.75 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:73 кв.м. Чиста жил.площ:73 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12201
Предлагаме на Вашето внимание първи жилищен етаж от двуетажна монолитна къща в топ център на гр. Габрово. В близост до имота се намират заведения за хранене и множество магазини. Разположението на етажа е следното: родителска спалня, всекидневна, хол с ъглови дивани, кухня, тераса, баня, тоалетна. Кухненската ниша разполага с необходимите уреди - готварска печка, хладилник и пералня. Банята и тоалетната са разположени в отделни помещения. Отоплението е на електричество - в трапезарията е поставен климатик. Две депозитни вноски.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio