Оферта No. 12203

22242 EUR ( 43501 BGN )

( 383.48 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:58 кв.м. Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:6 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12203
Предлагаме на Вашето внимание апартамент за продажба в спокоен и предпочитан квартал „Трендафил 2“. Жилището се намира на шести етаж, има югоизточно изложение и разполага с кухня, хол, спалня, тераса и санитарен възел. Имотът е с PVC дограма, изолация и подова настилка – паркет. Блокът, в който се намира апартамента разполага с асансьор и ТЕЦ. Ако си търсите такъв имот, имате някакви въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio