Оферта No. 12204

74000 EUR ( 144729 BGN )

( 483.66 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:153 кв.м. Чиста жил.площ:105 кв.м. Етаж:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12204
Интересно предложение за продажба на апартамент в тих и спокоен квартал „Градище“. Жилището се намира на предпочитания трети етаж, разполага с площ от 105 кв.м, а към него има прилежащи таван с площ 25 кв.м, който е организиран като фитнес, мазе с площ 23 кв.м и гараж с площ 29 кв.м. В имота има дневна стая, две спални, баня, тоалетна и две тераси. Жилището разполага с локално отопление, PVC дограма, а подовата настилка е ламиниран паркет. Апартаментът е обзаведен с всичко необходимо, маркови пералня и сушилня и се предлага с цялото обзавеждане и оборудване. Ако това предложение Ви интересува, имате някакви въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, с гараж, локално отопление, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio