Оферта No. 12206

13805 EUR ( 27000 BGN )

( 6.26 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Шенини

Община Габрово Площ:2204 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12206
Предлагаме Ви за продажба два урегулирани поземлени имота с обща площ от 2204 кв.м. в кв. Шейнини. Достъпа е по асфалтов път с лице от 50 м. към главна улица. Парцела разполага с проект за изграждане на едноетажна жилищна сграда с площ от 88,70 кв.м. със следното разположение: две спални, баня-тоалетна, коридор, склад, дневна, тераса и кухня.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
стръмен, виза за проектиране, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio