Оферта No. 12209

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 19.83 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Габрово Площ:130 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:825 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12209
Продава дворно място с двуетажна жилищна сграда, лятна кухня и стопанска постройка в село между Габрово и Севлиево. Селото е добре уредено има магазин, заведение, църква, редовен автобусен транспорт. Дворното място е с площ от 825 кв.м, с достъп от път с асфалтова настилка. В имота са построени двуетажна жилищна сграда със застроена площ 45 кв.м, лятна кухня с площ 40 кв.м и стопанска постройка. Сградите са ремонтирани – подменена дограма с ПВЦ стъклопакет, изпълнена външна топлоизолация, нови настилки и облицовки, вътрешна баня-тоалетна.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio