Оферта No. 12210

32212 EUR ( 63000 BGN )

( 429.49 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:75 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12210
Предлагаме Ви просторен двустаен апартамент в централната част на града в близост до основно училище "Неофит Рилски". Разпределение на помещенията : коридор, голяма всекидневна с кухня към нея, спалня, с тераса към нея ,хол, килер, баня и тоалетна. Жилището е с изложение изток - запад. Подовите настилки са паркет в стаите и мозайка в коридора. Догромата е двукатна дървена.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio