Оферта No. 12211

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 20.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:496 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:5 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12211
Предлагаме Ви малка къщичка, сгушена в дебрите на Габровския Балкан, неделеч от етнографски музей ЕТЪР.

Имотът представлява земя, с площ от 496 кв.м., заедно с построената в него двуетажна къща.

Първи етаж - кухня, стая, баня - тоалетна и избено помещение;

Втори етаж - коридор, хол и две спални, баня - тоалетна.

В къщата не е живяно дълго време, нуждае се от осъвременяване, но конструктивно е здрава.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio