Оферта No. 12216

31701 EUR ( 62001 BGN )

( 598.13 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:53 кв.м. Чиста жил.площ:53 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12216
Продава се апартамент ново строителство в град Севлиево. Жилището е на първи жилищен етаж и разполага с трапезария с кухненски бокс, тераса, спалня, втора по-малка спалня , килер, санитарен възел. Сградата е построена 2010 г и е с добре направени и поддържани общи части. Газифицирана. Климатик. Възможност за паркиране.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio