Оферта No. 12218

18918 EUR ( 37000 BGN )

( 472.95 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК "Юг"

Община Севлиево Площ:40 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:8 Спални:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12218
АТРАКТИВЕН ИМОТ В ЖК ЮГ.Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага маломерен апартамент . В района има детска градина, супермаркет и множество . Жилището съдържа всекидневна с кухненска част, спалня, санитарен възел и маза към апартамента. Югоизточно изложение е сигурна предпоставка за един изключително тъпъл и слънчев апартамент. Ако желаете оглед на имота или допълнителна информация 0884119159 Цветомир Йовчев
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio