Оферта No. 12220

38347 EUR ( 74999 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Чиста жил.площ:72 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:11 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12220
Регент” ви предлага просторен, слънчев тристаен апартамент, ситуиран на пети жилищен етаж. Имотът е с прекрасна локация в широк център на град Севлиево с добра комуникация. В близост са училище, детска градина, административни услуги, пазар за плодове и зеленчуци. Апартаментът е със следното разположение коридор, всекидневна, кухня две спални, баня,тоалетна и една тераса. Апартаментът е саниран с подменена PVC дограма, подът в коридорът и кухнята са с теракота, останалите помещения са с ламиниран паркет. Към имотът има прилежащо избено помещение от 3 кв.м. Сгадата е газифицирана и апартамента лесно може да бъде газифициран, Общите части са добре поддържани с ограничен достъп. Жилището е подходящо както за младо семейство с деца, така и за инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, климатик, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio