Оферта No. 12222

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 5.11 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:42 кв.м. Земя:2000 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12222
Агенция "Регент" предлага, вила в местността Крувески баир на гр. Севлиево. Дворното място е 2000 кв. м., като 800 кв.м. са лозе и 1200 кв. м. са овощна градина , ведно с построената в него постройка от 42 кв.м. Сградата е едноетажна с голяма веранда с покрив и две стаи, склад и външна тоалетна. Имотът разполага с резервоар за вода 24 куб с партида за ток. достъпът е по магаданов път. Вилата с е с прекрасна панорамна гледка към града и е едно прекрасно място за отдих след напрегната седмица.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio