Оферта No. 12223

25054 EUR ( 49001 BGN )

( 58.54 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:65 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:428 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12223
Предлагаме за продажба двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 65 кв.м. в УПИ с площ 428 кв.м. На първото ниво на къщата са обособени маза, стая, кухня, баня с тоалетна и антре. На второто, основно ниво са обособени антре, баня с тоалетна, кухня, спалня, всекидневна с покрита веранда за почивка на чист въздух. Дворът може да се ползва и за отглеждане на сезонни култури.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio