Оферта No. 12224

29655 EUR ( 57999 BGN )

( 58.15 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:89 кв.м. Ползваема площ:89 кв.м. Земя:510 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12224
Предлагаме за продажба атрактивен имот в близост до СУ Райчо Каролев /"единадесето"/ в кв. Лъката, Спортна зала Орловец, Била и ул. Градище. Имотът се разпростира върху 89 кв.м., на втория етаж и включва антре, баня, тоалетна, кухня, трапезария, всекидневна /хол/, две спални, като едната е с балкон. Дограмата е подменена със съвременен профил в тъмно кафяв цвят, положена е електрическа инсталация; покривът на сградата е ремонтиран; жилището също е подготвено за ремонт по Ваш вкус; към него прилежи 1/2 ид.ч. от правото на собственост върху земята. Имотът е лесно достъпен през цялата година; слънчев, с целодневно слънцегреене.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio