Оферта No. 12226

8692 EUR ( 17000 BGN )

( 3.64 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Велчевци

Община Габрово Площ:2386 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12226
Предлогаме за продажба едно интересно имотче, което след старта на тунела под Шипка ще добие голям интерес и завидна стойност. Намира се в непосредствена близост до виадукта на обходния път към тунела в квартал "Велчевци и отстои на 50 м от централната улица за квартала "Никола Войновски" и граничи с ул."Малина", която отвежда до кв."Чехлевци". Имотът се съставен от три земедалски земи V-та категория, от които двете от по 1136 кв.м и 846 кв.м и 404 кв.м попада в "стопански двор". Отлична възможност за инвестия.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio