Оферта No. 12228

46000 EUR ( 89967 BGN )

( 511.11 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12228
ЕКСКЛУЗИВ КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА!!!Ако държите на локацията, това предложение е за Вас! Предлагаме Ви отличен апартамент с много добро местоположение, в близост до Мол-Габрово на предпочитан втори етаж, в сграда с асансьор, с много добре поддържани общи части. Жилището разполага с 90 кв.м. площ, а разпределението е: кухня с дневна, хол, две спални, баня и тоалетна отделно и две тераси. Към имота има избено помещение и таванско помещение с площ 20 кв. м, което разполага с изводи за мръсен канал и вода. Жилището е обзаведено с масивни мебели и всички необходими електроуреди. Сградата разполага с асансьор. Ако това предложение Ви интересува, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio