Оферта No. 12230

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 16.36 EUR / кв.м. )

продава: къща, 15 km от общ. център

Община Габрово Площ:55 кв.м. Ползваема площ:55 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12230
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАМЯНА ЗА АПАРТАМЕНТ!!Обявената за продажба къща се намира в село в община Габрово, на 17 км от самия център на града и на 16 км от центъра на град Севлиево.Разстоянието до столицата е 193км, до Варна е 282км, а до Бургас е 254км. Самото селце е с надморска височина от 303м.В района, освен че е добре развито селското стопанство има и машиностроителен завод.На 1 метър от лицевата част на къщата имаме граница с асфалт, а задната част на имота е до гората.Разпределението на помещенията е както следва:кухня с всекидневна, спалня и санитарен възел.Подовите настилки навсякъде са подменени с нова теракота.В подпокривното пространство има обособена още една спалня и две тавански помещения.В двора на къщата са изградени навес и барбекю, а на площ от около 1000 м2 има овошни дръвчета.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio