Оферта No. 12234

409 EUR ( 800 BGN )

( 1.75 EUR / кв.м. )

отдава: офис, ,

Община Севлиево Площ:234 кв.м. Ползваема площ:234 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12234
Отдава под наем помещение с площ 234 кв.м. в централната част на гр.Севлиево, на първи етаж от двуетажна административна сграда. Обособени са три помещения, склад и санитарен възел с подови настилки ламиниран паркет, стени с латексово боядсиване, окачени тавани с вградено осветление. Отоплението е на газ, монтирани са климатици. Обектът е със самостоятелен вход, СОТ, с възможност за паркиране, подходящ за офис, салон за красота, масажи, лекарски, зъболекарски кабинет и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, интернет връзка, локално отопление, WC, климатик, СОТ, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio