Оферта No. 12235

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 64.45 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:357 кв.м. Ползваема площ:79 кв.м. Земя:357 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12235
Предлагаме на вниманието Ви, къща в гр. Габрово, кв. "Шиваров мост". Непосредствена близост са основни пътни артерии, Централна поща, спирка на градския транспорт, стадион "Хр. Ботев". Продаваният имот преставлява УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ от 357 кв.м., заедно с построените в него ЕДНОЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА на маза и ЛЯТНА КУХНЯ. Имотът е подходящ за инвестиция.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio