Оферта No. 12236

9715 EUR ( 19001 BGN )

( 3.41 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:112 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Земя:2850 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12236
Продава дворно място с площ 2850 кв.м, в село Добромирка в близост до главен път София-Варна. Селото отстои на около 20 км от гр.Севлиево в посока гр.Велико Търново, има няколко магазина, заведения, църква, Дом за стари хора. Жилищната сграда е двуетажна със застроена площ 56 кв.м. и РЗП 112 кв.м, ремонтирана е през 2018г., нов покрив, нови Ел и ВиК инсталации, монтирана ПВЦ дограма, окачени тавани с гипсокартон. На първи етаж са обособени дневна с кухня, спалня и складово помещение. Вътрешно бетоново стълбище отвежда до втори етаж, там са обособени две спални, баня-тоалетна и една тераса. В дворното място са построени и паянтови стопански постройки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio