Оферта No. 12237

15850 EUR ( 30999 BGN )

( 30.36 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:121 кв.м. Земя:522 кв.м. Етаж:1 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12237
Къщата представлява кухня, две спални и баня и тоалетна на основен етаж. На приземния етаж е разположена бечова стая, баня с тоалетна и маза. Към къщата прилежат гараж, беседка и селскостопански постройки. Дворът е поддържан и добре аранжиран.В близост на селото е главен път и ЖП спирка, Основмата жилищна сграда е сплощ 62 кв.м, двор 522 кв.м.Имотът е много добре поддържан, чист и спретнат.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio