Оферта No. 12240

99000 EUR ( 193624 BGN )

( 110.37 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:897 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12240
Сградата се намира срещу завод Рекорд. Разполага с промишлен колектор за отпадни води и промишлено водоснабдяване. В обявата влизат дейставащи инсталации за производство на сапуни и битова химия. Площ на имота 1820кв. м. РЗП - 897кв. м. , от които 179кв. м - склад тип холандски. Вътрешнозаводският транспорт се осъществява с електротелфер и товарна платформа. Включва също перило за килими (обърнат пресечен конус) с електротелфер и промишлена центрофуга.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio