Оферта No. 12241

159000 EUR ( 310972 BGN )

( 98.70 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:1611 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12241
Промишлена сграда подходяща за производствена и складова дейност. Към настоящият момент е обурудвана, действаща мебелна фабрика.

Парцелът е с големина от 1 611 кв.м., а застроената площ включва:

- първи етаж 687 кв.м. плюс 115 кв.м. (пристройка)

- втори етаж 687 кв.м.

- сутерен 375 кв.м.

- навес – 80 кв.м.

- затворен навес – 40 кв.м.

Общата разгъната площ е 1 800 кв.м.

Имотът е с отлична инфраструктура – водопровод, канализация, товарен асансьор, видео наблюдение, електрификация 100 KW. Електрическата мощност може да бъде променена, тъй като сградата се намира на 10 м. от основна ел. разпределителна подстанция. Парцела е изцяло асфалтиран и с отлична локация. Намира се на 1 км. от идеален център и 1 км. от новостроящият се път за тунела под Шипка, който е един от най-важните инфраструктурни проекти в държавата към настоящият момент . Предвид това, имота е отлична инвестиция, тъй като в близост няма други подобни сгради.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio