Оферта No. 12243

17844 EUR ( 34899 BGN )

( 266.33 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:7 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12243
Предложеният за продажба недвижим имот се намира в монолитно изпълнена сграда, която попада в в градоустройствена единица кв. "Дядо Дянко" на гр.Габрово. Представлява двустайно жилище с площ от 67 кв.м, разположено на шести не последен жилищен етаж. Състои се от дневна,хол, спалня, баня - тоалетна и коридор. Жилището е в прилично състояние без някакви особенни подобрения в него. Подовите настилки в стаите са циментова замазка и балатум, в коридора и банята - мозайка. Дограма дървена. Жилището е използвано за скалд видимо от снимките, състоянието му е добро и с едно почистване може да стане обитаемо, към имота ще има и частично обзавеждане. Може да бъде кредитирано , съдействие при избор на банка и подготовка на документи , за огледи 0884119159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio