Оферта No. 12245

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 445.90 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12245
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага за покупка тристаен тухлен апартамент в районна на Шиваров мост.

Жилището е с площ от осемдесет и шест квадратни метра и се състои от входно антре, хол, две стаи, кухня с трапезария, две остъклени тераси, бяна и тоалетна отделно една към друга.

Към имота прилежат таванска стая - 19 кв.м, гараж - 24 кв.м и избено помещение - 7 кв.м.

Предимства на имота: светли и просторни помещения, отлично местоположение, сдрада с газификация.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с гараж, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio