Оферта No. 12246

102 EUR ( 199 BGN )

( 1.57 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:65 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12246
Двустаен панелен апартамент в добро състояние, обзаведен. Жилището съдържа баня - тоалетна, коридор, дневна, спалня, кухня и усвоена тераса. Апартаментът е с подменена дограма. Спалното помещение е с подова настилка паркет . Намира се в близост до детска градина, училище, хранителен магазин и заведение. Също така в непосредствена близост има автобусна спирка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio