Оферта No. 12247

23775 EUR ( 46499 BGN )

( 79.25 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Дряново

Община Дряново Площ:90 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Земя:300 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12247
Продава първи етаж с площ 90 кв.м, от двуетажна масивна жилищна сграда находяща се в широк център на гр.Дряново. Етажът е със самостоятелен вход, състои се от коридор, дневна, кухня, спалня, баня и тоалетна. Жилището е в добро състояние годно за обитаване, подови настилки с теракота, ламиниран паркет, стени шпакловани, тавани с изолационни плоскости, ПВЦ дограма. Към имота принадлежи ? идеална част от дворното място с навес и барбекю и масивен гараж с площ 21 кв.м.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio