Оферта No. 12248

9203 EUR ( 17999 BGN )

( 2.30 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:130 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:4000 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12248
Продаваният имот се намира в село Свинарски дол, което попада на 6 км. от град Габрово и представлява ДВУЕТАЖНА ЕДНОФАМИЛНА ЖИИЛЩНА СГРАДА,със застроена площ 130 кв.м.,и дворно място от 4000 кв.м. с невероятна гледка към Стара планина която съдържа:

І-ви етаж - кухня, голяма всекидневна, спалня``

ІІ-ри етаж - три спални;

Прилежащи избени помещениия. Към къщата има пристроена лятна кухня, и масивна плевня. Външни баня и тоалетна.Сградата е в много добро състояние, налични ел.захранване и вода от собствен водоизточник.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio