Оферта No. 12249

1346000 EUR ( 2632507 BGN )

( 467.85 EUR / кв.м. )

продава: помещение, ,

Община София Площ:2877 кв.м. Телефонни линии:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12249
Предлагаме за продажба складова база с възможност за преустройство в промишлено помещение.Tеренът се състои от 2877 кв. м и РЗП 2692 кв. м. В обекта е построена сграда на 4 нива, има масивна ограда и портал. Сградата е на 4 нива: ниво 1, което включва склад с площ 934 кв. м и два магазина, всеки от които по 225 кв. м. Ниво 2 и 3 се състоят от офиси, съответно с площ 449 кв. м и 453 кв. м Ниво 4 включва 2 тераси, всяка от които с площ 200 кв. м,

Складовата площ е с термопанели, шлайфен бетон, две ролетни врати на кота нула, помещението е светло с работна височина 7 м. От склада има достъп до двата шоурума.

Базата е разположена в самостоятелен парцел, а настилката на двора е бетон.

Магазините/шоуруми са с големи витрини, под - гранитогрес, разполагат с климатици, санитарни възли и луксозно стълбище към офисните етажи на второ и трето ниво.

Офисите са разположени над шоурумите от двете страни на склада, на два етажа. Обща офисна площ - 900 кв.м.

До базата има трафопост и може да се заяви мощност според нуждите на евентуалния купувач, към момента е заявена минимална мощност.За допълнителна информация или организиране на оглед 0884119159 Цветомир Йовчев!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio