Оферта No. 12250

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 137.51 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Габрово Площ:409 кв.м. Ползваема площ:209 кв.м. Земя:409 кв.м. Етаж:2 Спални:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12250
Прекрасен имот, който заслужава Вашето внимание!

Предлагаме за продажба един изключитилен имот в кв. Голо Бърдо на град Габрово.

Къщата е построена върху урегулиран поземлен имот с площ от 409 кв.м., отлично поддържан с тревни площи и овошки и е със застроена площ от 209 кв.м. , която включва: двуетажна жилищна сграда с площ от 85 кв.м.; лятна кухня със застроена площ от 19 кв.м.; гараж с площ от 20 кв.м. и барбекю.

Разпределение на помещенията:

Първи етаж - коридор, кухня, хол-всекидневна, спалня, баня - тоалетна.

Вътрешно стълбище ни отвежда на втория етаж, където са разположени: трапезария със светъл кухненски, всекидневна, две спални, баня - тоалетна. От всекидневната се излиза на голяма източна тераса.

От северната страна на къщата имаме долепена лятна кухня с избено помещение към нея и барбекю.

На къщата е направен ремонт, изразяващ се в изцяло подменен нов покрив, нови улуци, нова външна мазилка. подменена е дограмата на всички прозорци, стаите са с вътрешна топлоизолация и гипсокартон, подовите настилки са ламинат и дъбов паркет.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio