Оферта No. 12251

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 104.65 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:53 кв.м. Ползваема площ:106 кв.м. Земя:171 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12251
Предлагаме за продажба двуетажна къща на ул. Николаевска, подходяща за развиване на малък бизнес. Имотът е разположен на главна улица и предполага лесна разпознаваемост от потенциални клиенти. Състои се от помещение за магазин с лице на улицата; стая на полуниво с подход към маза; на основното ниво са обособени всекидневна, кухня, спалня, баня с тоалетна и балкон. След нужния ремонт, имота ще е подходящ за отдаване под наем или новия Ви дом; подходящо и за жилищно строителство; местоположението е комуникативно; слънчев имот с югозападно изложение.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio