Оферта No. 12259

34768 EUR ( 67999 BGN )

( 534.89 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, ,

Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12259
Предлагаме на Вашето внимание атрактивен апартамент за продажба в централната част на Габрово. Жилището се намира на предпочитания четвърти етаж и е с изложение изток-запад. Апартаментът разполага с две тераси, подова настилка паркет, модерно отремонтирана баня, дървена дограма и блиндирана врата. Отличната локация е допълнително преимущество на имота. Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio