Оферта No. 12261

256 EUR ( 501 BGN )

( 3.66 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:70 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12261
Имаме удоволствието да Ви предложим напълно нов и модерен апартамент в централната част на град Габрово.В близост има детска градина, училище, площадка за игра и множество търговски обекти.Жилището разполага с обрудвана кухня в отворен план с дневна част, тераса към тях, две спални, баня и тоалетна.Отоплението и охлаждането е посредством електричество термопомпа.Не пропускайте това предложение, съчетаващо в себе си СТИЛ и УЮТ в едно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio