Оферта No. 12262

70000 EUR ( 136906 BGN )

( 1000.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:70 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12262
ЕКСКЛУЗИВНО предлагаме за продажба тристаен апартамент в близост до Спортна зала и блок Дунав.В района също така има детска градина, училище и множество търговски обекти.Жилището представлява кухня и дневна в отворен план, заедно с източна тераса, две спални и две санитарни помещения.Ремонтирано е с качествени материали, а в интериорно отношение всичко е правено с много вкус и усет към детайла.Отопление и охлаждане се осъществява посредством електричество с термопомпа.Апартаментът се предлага във вида от снимките.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio