Оферта No. 12263

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 98.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Земя:440 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12263
Предлагаме за продажба двуетажна къща в централната част на град Габрово. Къщата е изградена в УПИ с площ 440 кв.м.; застроената й площ е 70 кв.м., на два етажа; в имота има масивен гараж с площ 20 кв.м., както и стопанска постройка с площ 14 кв.м.; геран; пергола; директен достъп до река Янтра; имотът е подходящ и за развиване на бизнес или друг вид строителство. Лицето на УПИ е 28 метра на ул. Юрий Венелин; дълбочина 18 метра / 14 метра. За оглед: Красен Дойков
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio