Оферта No. 12267

70000 EUR ( 136906 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Етаж:2 Бр.етажи:9 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12267
Търсите ТРИСПАЛЕН апартамент в кв. Лъката?

Представяме на Вашето внимание жилище с редица предимства, подходящо и за по-големи семейства.

Апартамента съдържа: кухненски бокс с всекидневна, три самостоятелни спални, едната със собствена баня, дрешник с теракот и поръчкови етажерки, втора баня и голяма западна тераса, с достъп от две от спалните.

Жилището е след ремонт със сменена инсталация, дограма, трифазен ток, немски бойлер, тец.

Отлична локация в близост то детска градина, училище, магазини и заведения.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, ТЕЦ, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio