Оферта No. 12268

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 42.79 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:52 кв.м. Ползваема площ:104 кв.м. Земя:717 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12268
Предлагаме за продажба двуетажна къща в полите на Габровския Балкан - с. Горнова Могила. От имота се разкрива красива гледка; целодневно слънцегреене; чист въздух и спокойствие. Дворното място е с площ 717 кв.м., равно е и с частичен каменен зид. Къщата е със застроена площ от 52 кв.м., на два етажа и е напълно обновена - нов покрив и греди, външна изолация, подновени подови настилки, нова баня с тоалетна; състои се от механа и две стаи на първия етаж; на второто ниво са обособени чардак, две спални, баня с тоалетна, кухня. В двора е построена и стопанска постройка с площ 17 кв.м. Имотът е водоснабден и с трифазно електричество. Чудесно място и за целогодишно обитаване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio