Оферта No. 12272

30167 EUR ( 59001 BGN )

продава: , гр.Габрово, кв.Баждар

Община Габрово Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12272
Имот в ниската част на предпочитания квартал"Баждар"на метри от централния градски площад ! Дворът е с площ 649 кв.м,с денивилация.Къщата е строена на каменни основи с избени помещения,жилищен етаж с четири стаи и мансарден етаж с панорамно балконче и две стаи. ЗП 81 кв.м.Допълнителни сгради - два гаража и пристройка.Имотът е необитаем дълго време и очаква новия собственик да предаде облик в духа на характерната архитектура на квартала 30-те и 40-те години на миналия век.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Георги Колев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Георги Колев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio