Оферта No. 12273

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 19.42 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:1448 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12273
Предлагаме за продажба парцел за жилищно строителство в една от най-предпочитаните точки на кв.Русевци.Имотът е с достъп от асвалтов път, слънчев и основно ориентиран на юг.Съдържа в себе си 973 кв.м., които са в регулация и долепени още 475 кв.м. земеделска земя.Имотът е със склюяени договори за присъединяване към ЕРП СЕВЕР, ВиК Габрово и СИТИГАЗ. При интерес има изработен и идеен проект за еднофамилна жилищна сграда.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio