Оферта No. 12278

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 2.99 EUR / кв.м. )

продава: къща, 46 km от общ. център

Община Севлиево Земя:2050 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12278
Регент предлага недвижим имот находящ се на 20 км. от град Севлиево в с. Агатово. Имотът е с прекрасна локация в непосртедствена близост до центъра на селото. Достъпът е удобен и позволява целогодишно обитаване. Недвижимият имот се състои от двор от 2050 кв.м., заедно с построенате в него къща на маза, двуетажна стопанска постройка, още една едноетажна стопанска сграда и гараж. Мястото е равно има геран, трифазен ток, външна баня и тоалетна със изградена септична яма, множество овошки и лозя. Къщата се състои от сутеренен етаж включващ: две стаи с преход. Връзката с етажа е с външни стълби и представлява широк вестибюл със две спални и дрешник.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio