Оферта No. 12280

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 74.55 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:112 кв.м. Земя:583 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12280
Представяме Ви къща, находяща се на тихо място, само на 7 км от град Габрово, на 50 м от асфалтов път. Районът е предпочитан за целогодишно обитаване и застроен от еднофамилни жилищни сгради и вили. Къщата е разположена в собствен, облагороден и добре поддържан двор с площ 583 кв. м, с отлична гледка към полите на Стара планина. Около къщата има изграден дренаж. На първо ниво са развити свeтла днeвна , кухня, тоалетна, спалня и изба. Интериорна вътрешна стълба води до втория етаж, където се помещават две спални, кухня, баня с тоалетна, панорамна тераса. Довършителните работи са в добро състояние. Прилежаща постройка-работилница за дърво и металообработване с площ 91 кв.м, изградена през 1995 г. Имотът е снабден с ток, вода и е достъпен целогодишно.

ПРЕДИМСТВА: Предпочитана локация, Отлично поддържан, Функционално разпределение, Помещение за хоби и свободно време.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio