Оферта No. 12287

44831 EUR ( 87680 BGN )

( 4.09 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 35 km от общ. център

Община Севлиево Площ:10960 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12287
Предлагаме за продажба ПИ с площ 11 дка в землището на с.Стоките, с. Валевци, общ. Севлиево, обл. Габрово. Имотът е подходящ за жилищно или друг вид строителство - за целта е нужна промяна на предназначението му. Граничи с асфалтова улица. Ток и вода на границата на имота. Разполагаме и с други подобни имоти в землището на с. Стоките: 1.876 дка; 5.194 дка; 0.996 дка; 0.568 дка. Местоположението предполага условия за еко и ловен туризъм.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio