Оферта No. 12288

17316 EUR ( 33867 BGN )

( 7.16 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 35 km от общ. център

Община Севлиево Площ:2419 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12288
Предлагаме за продажба УПИ с площ 2419 кв.м. в землището на с.Стоките, Валевци, общ. Севлиево, обл. Габрово. Имотът е подходящ за жилищно строителство. Граничи с асфалтова улица. Ток и вода на границата на имота. Разполагаме с два идентични, съседни парцела, всеки с площ 2419 кв.м. На скицата са отбелязани с номера 35; 42; 44. Местоположението предполага условия за еко и ловен туризъм.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio