Оферта No. 12290

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 359.80 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:90 кв.м. Ползваема площ:118 кв.м. Земя:135 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12290
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един прекрасен , слънчев самостоятелен първи етаж от къща с отделен вход от двуетажна сграда. Имотът се нахожда в идеална централна част на град Севлиево в тиха и спокойна улица. В близост са всички административни, банкови институции, магазини. Имотът е разположен върху 1/2 идеална част от дворно място от 270кв.м., и се състои от : входно антре, коридор, две спални, малко холче, всекидневна , кухненски бокс, баня и тоалетна с изолационно антре. Към него има прилежащи две избени помещения и 1/2 от тавана, гараж от 19,00 кв.м. и лятна кухня от 9,00 кв.м. Имотът е с прекрасна локация , удобно раположение , газифициран е с отоплителна система , навсякъде подът е с дюшеме, стените са с тапети. Като цяло имотът подлежи на ремонт , но е с голям потенциал подходящ е както за младо семейство така и за хора търсещи спокойствието с малкото кокетно дворче.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio