Оферта No. 12291

24542 EUR ( 47999 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12291
Агенция за недвижими имоти Регент Ви предлага двустаен апартамент в един от най- комуникативните квартали на гр.Габрово, а именно Голо Бърдо.

Жилището е на четвърти жилищен етаж с изложение изток-запад.

Квадратурата на имота е 59,19 кв.м., която е разпределена по следния начин:

Коридор, хол, спалня, баня- тоалетна, кухня и две остъклени тераси.

Подобренията в имота са следните:

Изградено е локално парно на твърдо гориво, поставена е вътрешна топлоизолация на външните стени, поставен е ламинат в хола, а дограмата в кухнята и терасите е подменена с алуминиева.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, телефон, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio